Skip to content

Nasi proizvodi

Bagremov med

Bagremov med

Dobrodošli u svet bagremovog meda – krunski dragulj među medovima! Bagremov med je poznat po svom prefinjenom ukusu, svetloj boji i izvanrednim zdravstvenim prednostima. Kada govorimo o bagremovom medu, ne možemo zaobići njegovu delikatnu slatkoću koja se razvija iz nektara bagremovog cveta. To je med koji mami sva čula i oplemenjuje svaki zalogaj. Ali bagremov med je mnogo više od samo izvanrednog ukusa. On je prava riznica zdravlja. Bogat antioksidansima, ovaj med je borac protiv slobodnih radikala, pružajući podršku jačanju imunog sistema i održavanju zdravlja organizma. Jedna od najpoznatijih karakteristika bagremovog meda je njegovo umirujuće dejstvo na disajne puteve. Ako imate kašalj, prehladu ili alergijske reakcije, bagremov med će vam biti saveznik.

A tu je i neverovatna priča o bagremovom medu koji dolazi iz izvora čistog i netaknutog okruženja. Naš bagremov med je pažljivo prikupljen sa najkvalitetnijih bagremovih plantaža, gde pčele sakupljaju nektar iz mirisnih cvetova. Svaka teglica meda nosi sa sobom esenciju prirode i pažljivog rada naših pčelara. Zato, dragi kupci, ne propustite priliku da zaronite u ovo čarobno iskustvo bagremovog meda. Prepustite se njegovim izvanrednim ukusima i blagodetima za zdravlje. Nabavite svoju teglicu bagremovog meda i osetite snagu prirode koja će vas očarati iznutra i spolja. Bagremov med – začarajte svoje čulo ukusa, jačajte svoje zdravlje i iskusite neodoljivu slast.

.

CENA 1KG: 1000 RSD

Suncokretov med

Otkrijte čaroliju suncokretovog meda! Ovaj prefinjeni med je blago zlatne boje i ima bogat, slatkast ukus koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju. Suncokretov med je pažljivo sakupljen iz nektara cvetova suncokreta, biljke koja je poznata po svojoj vitalnosti i energiji. Ovaj med je pun prirodnih hranljivih sastojaka. On je prirodni izvor energije i sjajan dodatak vašoj ishrani. Suncokretov med je takođe bogat antioksidantima, koji pomažu u jačanju imunog sistema i štite telo od štetnih uticaja okoline. Njegov izuzetan ukus i miris čine ga savršenim dodatkom za vaše omiljene napitke i poslastice. 

Suncokret je jedinstvena biljka koja simbolizuje vedrinu, toplinu i pozitivnu energiju. Njegovi cvetovi prate kretanje sunca tokom dana, okrećući se prema suncu kako bi maksimalno iskoristili sunčeve zrake i tako dali slast nasem medu.

Suncokretov med je proizvod prirode koji je pažljivo pripremljen i obrađen, kako bismo vam pružili najkvalitetniji proizvod. Očekujte samo najbolje od našeg meda, jer želimo da vam pružimo istinsko zadovoljstvo i blagodeti koje dolaze sa svakom kapljicom. Uživajte u jedinstvenom ukusu. Nabavite svoju teglicu suncokretovog meda i iskusite čudesne trenutke slatke sreće. 

CENA 1KG:  700 RSD

Suncokretov med

Med od uljane repice

Med od uljane repice

Iskusite izvanrednu slast meda od uljane repice! Ovaj med vas poziva na senzacionalno putovanje ukusa i bogatstva prirode. Ova vrsta meda se pažljivo sakuplja iz nektara cvetova uljane repice, koja je poznata po svojim zdravim uljima i hranljivim sastojcima. Med od uljane repice predstavlja pravu riznicu hranljivih sastojaka koji će vas obnoviti i osvežiti iznutra. Njegove blagotvorne karakteristike idu daleko iznad izvanrednog ukusa. Med od uljane repice je poznat po visokom sadržaju omega-3 masnih kiselina i antioksidanata, što ga čini izuzetno zdravim izborom. Ovaj med može pomoći u održavanju zdravlja srca, podržati vaš imuni sistem i unaprediti vašu celokupnu dobrobit.

Naš med od uljane repice je pažljivo proizveden sa ljubavlju prema prirodi. Svaka teglica nosi obećanje svežine, kvaliteta i čistote. Stoga, ne propustite priliku da istražite blagodeti meda od uljane repice. Priuštite sebi pravi užitak i unesite prirodnu slatkoću i zdravlje u svoj život. Nabavite svoju teglicu meda od uljane repice i doživite trenutke čiste radosti i zadovoljstva.

CENA 1KG: 700 RSD

Lipov med

Dragulj prirode koji će vas očarati svojim jedinstvenim ukusom i blagotvornim svojstvima. Lipov med se dobija iz nektara cvetova lipa, drveća poznatog po svojoj lepoti i mirisu. Lipov med nosi prepoznatljivu notu svežine i blage slatkoće koja će zadovoljiti sva vaša čula. 

Ovaj med je takođe poznat po svojim antibakterijskim svojstvima, što ga čini odličnim prirodnim lekom za ublažavanje kašlja, prehlade i upalnih procesa u grlu. Uz to, lipov med je prava riznica hranljivih sastojaka. On sadrži vitamine, minerale i enzime koji su neophodni za održavanje zdravlja organizma. Osim toga, lipov med je prirodni izvor energije koji će vam pružiti potrebnu vitalnost i izdržljivost. Naš lipov med je pažljivo prikupljen i pažljivo obrađen kako bismo vam pružili najkvalitetniji proizvod. Svaka kap meda nosi sa sobom priču o prirodi i ljubavi prema tradiciji. Stoga, ne propustite priliku da se prepustite blagodetima lipovog meda. Nabavite svoju teglicu i uživajte u izvanrednom ukusu, zdravlju i radosti koje lipov med pruža.

CENA 1KG:  900 RSD

Lipov med

Livadski med

Livadski med

Prirodni eliksir bogat ukusom i raznolikošću prirode. Livadski med je poseban jer se dobija iz nektara različitih biljaka koje se nalaze na šarenim livadama. Ova mešavina nektara daje mu jedinstvenu aromu, bogat ukus i raznobojnu paletu hranljivih sastojaka. Svaka kašičica livadskog meda je kao putovanje kroz bujan pejzaž prirode. Otkrićete note divljeg cveća, blagog citrusa i zemljanih tonova koji se stapaju u jedinstvenu harmoniju ukusa. Livadski med je prirodni izvor hranljivih sastojaka koji jačaju imunološki sistem i pružaju energiju, dok njegove umirujuće osobine pomažu u opuštanju tela i smanjenju stresa.

Naš livadski med je pažljivo prikupljen i obrađen kako bismo vam pružili najkvalitetniji proizvod. Svaka teglica nosi sa sobom esenciju prirode i pažnju koju smo uložili u proizvodnju. Stoga, ne propustite priliku da se prepustite čarima livadskog meda. Izaberite dar prirode i iskusite bogatstvo ukusa, zdravlja i harmonije koje on donosi. Nabavite svoju teglicu livadskog meda i dozvolite da vas odvede na putovanje kroz čarobni svet prirode.

CENA 1KG: 700 RSD

Propolis kapi​

Otkrijte moć prirode s kapima propolisa!

Pčelinji propolis je prirodna supstanca koju stvaraju marljive pčele kako bi održale svoje košnice zdravim i zaštićenim od štetnih mikroorganizama. On je poznat po svojim moćnim antibakterijskim, antivirusnim i antimikrobnim svojstvima, zbog čega se sve više koristi u svetu prirodne medicine.

Propolis ima širok spektar koristi za naše zdravlje. On može jačati naš imunološki sistem, pomažući nam da se odupremo infekcijama i bolestima. Takođe ima protuupalno dejstvo, što može biti korisno za olakšanje simptoma upalnih stanja. Uz to, propolis podržava prirodno zaceljivanje rana i povreda, pomažući koži da se oporavi brže.

CENA 10 ml: 150 RSD

Propolis kapi​